Happy as always

Nu har det hänt! Det känns hur bra som helst.
Glad över det trots att jag ibland är lite "off". Så nu är det min tur. Ska bättra mig och visa va jag vill. Då kommer dte bli bra det här. :)

Gårdagens outfit
image29

Jag är glad, tack så mycket. Mötte pappa på stan när jag och Sofie var på väg till spårvagnen. Snacka om passande. Så när vi kramat hejdå och hon hoppat på spårvagnen skynda jag mig till Ica där pappa väntade på mig. Vi ska snart äta lite korv med bröd. Sen ska man till Ringarum och träffa gumms, efter det drar man vidare till Viken och sover hos mamma.

På torsdag kanske älsk följer med mig in till stan och senare på eftermiddagen/kvällen ska man till Sofie och sova hos henne. kanske blir det lite tv-spelande eller bara skitsnack, Sån't som märks. :) På fredag kommer en annan kompis hit, det ska bli kul. På lördag tror jag det blir fyllingarum, söndag spenderar man hemma i stan. Ja och så var hela långhelgen slut. Någon mer än jag som har planerat något för varje dag denna långhelg? Hehe.

Jag är "Sådär blond"....

Me in the morning
- Skulle jag passa att vara sådär blond?

- Nej, absolut inte, svarar kompisen.

- Nehe, varför inte, svarade hon förvånat.

Hehe, japp detta scenario ägde rum för bara 20 minuter sen ungefär. Jag stod i korridoren när två tjejer gick förbi mig....

Igår vart det rätt sent så var skapligt trött på matten idag, är stolt över mig själv som lyckades lyssna på vår lärare som pratade och repetera lite inför nationella i nästa vecka. :)

Idag är det valborgsmässoafton, det ni! Ingen som visste va, hehe. På tal om det så hade faktis kt min vän glömt bort det som jag pratade med igår. Lite kul tycker jag, hihi. "Vänta nu är det den 30:e imorgon?".

Nu sitter man hemma igen då, med laptopen i knäet och bra musik på stereon som strömmar ut och fyller det annars tysta rummet bortsett från mitt knapprande på tangenterna. Om man lyssnar riktigt noga hör man också hur blåsten rycker i trädgrenarna genm den öppna balkongdörren.

Nu saknas det bara en tekopp och någon god kaka så vore det perfekt för en mysig stund, tihi. Kanske ska man ta sig att hämta det ute i köket, om man nu orkar resa sig upp från den sköna gröna soffan.

Idag fick vi reda på våra iv-val inför nästa år. Jag fick inte det jag ville. Hade så gärna viljat haft Konst- och kulturorientering, men fick Näringslära istället. Det duger väl det med, fast det var med tredjehandsval... Första periode fick jag Sam B precis som jag valt, bara det att jag har ändrat mig. Har kommit på att jag har större behöv av Matte C i framtiden. Eftersom det är en behörighetskurs ska det lätt gå att ordna den ändring, men dem rekomenderade att jag skulle vänta med att gå till receptionen eftersom de har annat att göra än att alla missnöjda elever springer dit...

Blev lite flummig på lunchen idag. Tror jag är lite övertrött, så har en massa energi och är sprudlande glad. Det gick lite överstyr och jag kände att jag fick en hel del blickar på mig som betydde, "Vem tror hon att hon är egentligen". Skärpte till mig själv lite, fast ett brett leende som jag hade då kunde inte suddas bort.

Ikväll ska man hem till sötisen dårå^^ Men har fritidskort så kan inte åka innan sex. Så tänkte vara med Sofie en stund först, innan bussen går 18.30.


Dumma mig

Mobilnörd nr 5, det e jag de'...


Har fått skuldkänslor för idag, usch :( Försöker intala mig själv att jag inte behöver ha det men det går inte.
Det känns som jag har tappat lusten för skolan. Det är den här dumma stora uppgiften jag inte kan låta bli att tänka på. Vanliga läxor och prov klarar jag av, men en lång redovisning? A big NO. Det här hänger ju inte bara på mitt eget betyg heller. Vi är en grupp. Jag vill inte sabba för någon annan om det går dåligt för mig, eller för att jag har tappat orken. Sönderstressad kommer jag inte att bli, hoppas jag! 

Det är inte bra med förkänslor för sommaren, för då blir det inte lika lätt i skolan längre. Jag bävar för trean och jobb i framtiden. Jag menar, man kan ju inte bara "stänga av sig själv" på samma sätt längre. Allting är så viktigt. And I dont know what to do ....

Förutom skuldkänslor så har dagen vart riktigt bra. Till en början låg man ute i solen och läste i boken som behöver bli utläst. Ville vara social med någon, hade starkt behov av det så jag smsade nästan alla norrköpingsbor jag har i min kontaktlista. Tänkte att det är ju större chans att få svar då. Svar fick men väl alltid... Några gick i skolan sent (,själv slutade jag redan vid halv två), andra hade andra skäl som gjorde att de inte kunde komma. Till slut så tröttnade jag på att bara ligga stilla, gick runt lite, satte mig vid gungorna, letade upp en ny om gräsplätt i den annars överbefolkade parken och satte mig. Till slut tröttnade jag på att bara sitta där och vänta. Gick då hem istället.

Självklart kom Tim just när jag var inne. Men som tur var så dök han upp hemma hos mig istället. Så ställde in juice-paketet i kylen och gick ut i parken igen. Vi satte oss och snacka lite och så småningom kom Lenne och Emma också.

Sen vart det snack ett tag till innan Tim var tvungen att åka hem. Jag flippade ut lite när Jag var med Emma och Lenne, hehe. Till exempel "snodde" jag Lennes mobil.. Sen började vi snacka om att våga saker. att gå fram till någon man inte känner och fråga något. Vi kom in på det för att Emma snackade om när jag frågade en kille om han kunde fota oss. Hihi. I all fall de verkade inte tro på mig att jag skulle våga fråga någon vadsom helst. Jag kände mig lit elöjlig men jag ville bevisa att jag inte tyckte det var pinsamt. Så när det kom förbi en ensam kvinna, frågade jag om hon hade några söner. Jo, två stycken till och med. Då frågade jag åldrar de var över 30 båda två. Attans hehe ;) Nej men det var inte ens anledningen. Hon skuile hälsadem från mig, hehe. Hon hade svar på tal den damen. Det var roligt. Emma tyckte det var pinsamt. Sen så "lekte" jag med min mobil letade. typ låtsades tappa den osv. Det var askul. Det var en tjej som trampada på den haha. Lenna undra om jag inte brydde mig om min telefon, konstigt... xD

Har sett på tv idag Two & A Half Man, Vänner och Ugly Betty. :) Har fortfarande skuldkänslor, gah. Behöver muntras upp. End of today's story.

Sol & Värme


Jahopp, då sitter man inne i en liten datasal istället för att sitta ute i sköna solen. Känns bra, riktigt bra. Eller inte. Vill bara ut!

Borde skriva på skoluppgiften, men fick lust att skriva lite här istället. Medieforskning. Jag har en bok utifrån ett forskningsperspektiv av vålder i rörliga bilder. Hur vi påverkas osv. Lite intressant är det allt, men orkar helt enkelt inte nu.
Snart är jag på badhuset också, ska simma idag igen. Sen är det onsdag i sista dagen i skolan på den här veckan, härligt. Långledigt sen. Kanske kommer det en kompis till Norrköping för att träffa mig, wei!
Ska väl ut till landet också, nu när det är så härligt väder kan man inte låta bli. Har lust att bada. Visst, det kanske inte är så varmt i sjöarna än men whatever. Härligt ändå!

Kanske ska skriva lite på arbetet ändå, det ska va inne i slutet på v.20, men bra att komma igång. Än så länge har jag bara presenterat två forskare, har itne kommit igång på själva arbetet än....
Vill gå ut i solen och sitta och skriva för hand istället, men nej det fick vi inte! Blä för tråkig lärare, hah. När vi ändå ska lämna in det datorskrivet ska vi skriva på datorn direkt och bla bla bla. Okej ska inte tråka ut er med sånt som till och med tråkar mej, haha.

Mår jättebra idag :D Typ som de flesta vårdagarna, hihi. Jag vill något, men det krävs att fler personer vill, minst en. Vill den/dem?  Hehe, ni fattar inte så mycket va, skriver i skiffer ellr ¨något i den stilen, tänkte på något annat men kom inte på vad det var. Typ dolda bokstäver, haha. Jag vet iten vad jag snackar om, jag bara svamlar....

Men i alla fall, vara social med mig nu på långledigheten? :) Typ söndag. ;)
       gretizen

Vara social med mig...?

Manic monday

Har inte hänt något speciellet idag. Eller jo, jag skrev ju nationellt prov i engelska idag. Mellan åtta och tio på morgonen. Gick hyfsat bra. :)

Annars har jag bara varit trött och hängig och inte alls på flum-humör, tråkigt! På eftermiddagen blev jag lite gladare tack vare Alex och mina planer. :D

Pratat med Sofie också... :)
 
Sen var det ju det här med vad man ska göra efter skolan. Idag vandrade jag runt i centrum snackandes med älsk. i telefonen. Efteråt stannade jag till vid en bankomat och kollade hur mycket pengar jag hade sen bar det iväg till bibblan. Hade lust att vara social, men hittade ingen jag kände. Kollade runt på en utställning som var i Salongen, sen så gick jag bort till musikskivorna. Lånade hem två st.

Nu sitter jag här vid datorn, lyssnar på musiken jag lånade och ändrar lite på bloggens design. Ska fixa i ordning lit på älsk's också. Läs gärna henens blogg, mkt intressant! http://alexxxizzy.blogg.se


Getting blond

Massa glad av olika saker. Tånker på några, någon.
Våren ger en massa blandade känslor, man blir lättare kär......... ;)  ???

Superglad! Nu är håret bättre också. Mer vitt än gult, yeajh.
Det var bara det jag tänkte informera er om.... Laddar upp en bild ikväll tänkte jag^^
Nu är Malte och Maja syskonen Black N' White.

Lyssnar på min Brolle-skiva som vanligt när jag är i Viken. Den har suttit i stereon ett antal veckor nu^^

Singing ot loud!

...or just hum a little.

Japp, som ni ser så har min blogg fått förnyat utseende. Vad tycks?
Jag fick sitta ett tag innan jag blev nöjd, det var svårt att hitta bland alla koder samt svårt att få en bild i rätt storlek för att passa bra... Till slut blev jag någorlunda nöjd för att sluta försöka mer. Mormor och morfar hade ju kommit hit också, då kunde man inte sitta vid datorn och vara osocial, det fungera inte så helt enkelt ;)

Vi fikade lite, då mamma och jag var och handlade tidigare idag. Skulle köpa hårfärg och passade på at köpe fika då vi pratat med mormor tidigare och hon sa att dem kanske skulle komma. Inte bara bloggen som får nytt utseende utan även bloggaren^_^

Kom att tänka på när jag tog bussen till Viken i fredags. Jag smsade med älsk. frågade om hon ville vara social med mig, då fick jag som svar att visst kunde jag skriva till henne, men hon hade ont i magen... lEller något liknande. Jag tyckte i alla fall att det lät som att jag kunde skriva till henne om jag ville fast hon skuile inte svara. Då frågade jag henne om du gav något om jag ändå bara skulle skriva till en "vägg". Hehe.

Vi såg på Körslaget idag. :) Brukar vilja se just för att Brolle är med, han är ju så fin. Vi diskutera om det var dåligt eller inte att Markoolio åkte ut sist. Jag sa att jag hoppades att Linda skulle åka ut idag... Brolles andra låt var hans bästa låt idag, men den allra bästa låten var ju ändå O furtuna som Cans kör sjöng. Helt underbart, bäst av alla som har varit. Jag bara gapade och lyssnade.

Hehe, jag gillade mormors kommentar idag. Hon och morfar hade kommit när mamma och jag var och handlade. När jag gick upp för stentrappan påväg upp til övre gården så hörde jag mormor säga "Jasså, det är så där man ska klä sig? Med strumporna sådär, titta Tore! Tufft" hehe tuff, tuff tåget Maja på väg. Jag gick runt i mina svarta leggings och svartvitrandiga benvärmare (som hon kallade för strumpor) och den halvlånga vita "t-shirts-tröjan" med dragkedja..... Hihi.

Ska vi lägga pussel med livets pusselbitar? Jag hoppas du kan hitta den sista biten för mitt livs pussel, för det är inte helt ännu. Inte utan dig(?) Vem är det som saknas, vem har din sista pusselbiten för att göra mitt liv helt? Jag villa finna dig snart!
naturen

Nrkp/Viken


Hejsan HOPPSAN

Sitter vid Björns dator som jag gjort den mesta av tiden idag. Gick en promenad med mammsean och gretizen ute i fina vädret förut med. Hade tagit med mig kameran fast varit inte så många bilder. Jag sa till mamma att något var osnyggt. Då sa jag till henne, det är väl i Norrland man sätter o framför alla ord typ? Så man säger osnyggt istället för fult, och sen ofult istället för snyggt? haha, nej kanske itne ofult men i all fall.  Tänk om man skulle säga så så., hihi. Ska nog börja med det... Mamma bara skratta åt mig och mina knasiga tankar.

Måste fixa mitt hår snart, ta bort det gulaktiga. Fast måste köpa färg först. kanske ska man pallra sig ner till ica. Om jag orkar. Ska väl be mamma om hon kan hjälpa mig idag också annars onödigt.

Jag är klantig som vanligt. Glömde min plastskena hemma i stan, så smart alltså. Tänkte ta bussen och hämta den men hade ingen lust. Fast man vill ju inte chansa efter alla historier man har hört att den inte passar längre. Gah, ibland hatar jag att bo på två olika ställen, specielt när man inte kan åka emellan så lätt heller. Det skulle vara så mycket bättre om mamma och pappa inte bodde så långt ifrån varandra. Pappa kommer ju knappast flytta hit så det får väl bli mamma och björn som flyttar in till Norrköping istället. Hmm.

Synd att förra planen gick i krash, annars hade man vart på väg att ha egen lägenhet fast i samma hus som mammi. Hade vart gött ;)

Ska väl i alla fall se om jag kan plugga lite mer engelska inför nationella på måndag.

Yes, ica är fortfarande öppet, pratade med mamma precis. Hon ska köpa hårfärg till mig, jippi. :D
Vi ska passa på att åka och slänga skräp när vi ändå åker också^^

When you say nothing at all

Precis som en sommardag...

Dagen började inte så segt som jag hade trott... hehe. somnade rätt sent så trodde jag skulle vara helt slut idag, men det var inte så farligt^^ Cykladed till Haga idag igen, som de flesta fredagar. Men cyklade hem innan för att fixa i ordning innan jag skulle vidare till Viken. Är så glad att jag bytte IV-val, gruppen, kursen läraren pch allt är så bra, iiih. Idag var vi i Folkparken nästan hela lektionen, lekte lite lekar och så, rätt mysigt ändå. :)

Efter det vart det bråttom hem då jag ville hem med med cykeln och sen hinna med bussen. Visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta... Sen i allla fall när jag var vid Söder Tull, kom en 459 precis då, men kunde ju inte ta den, skulle ju hem med cykeln. Träffade Sarah där med., vi hejade på varandra. Sen fick man fortsätta hemåt, ställa in cykeln i källaren och springa upp till lägenheten. Pratade med pappa lite, ringde till mamma och sa att jag skulle hinna med en tidigare buss och packade ihop allting och gick iväg. Sen när jag väl var vid busshållplatsen var jag där långt i förväg, så gick runt lite i solen ätandes på min glass jag tog med mig hemifrån. Träffade klasskamrater. Alltid trevligt. Snackade en liten stund innan deras buss kom. Då vandrade jag runt lite och sen tillbaka till min hållplats. Fast skuggigt där så gick över till andra sidan. Pratade med farmor lite.

Senare ringde min brorsa och frågade om jag satt på bussen. Men nej, den hade inte kommit än, väntade fortfarande. Då sa han att han skulle springa hemifrån nu och försöka hinna med den.  Då såg jag bussen. Tänkte precis smsa honom och säga att det kom en till buss snart när ja ser honom komma springades. Han hann. Det  trodde jag aldrig och inte han heller, hehe.

Nu sitter jag vid laptopen här nere. Har sett på Nothing Hill, superbra film, med bra soundtrack. Är lite hungrig och trött, ska sova snart.

Ha det bäst!

Solen=Glädje :D

Nu sitter jag här igen, ännu en sen kväll vid datorn...
523683-16
Sjukt bra dag idag :D

Till en början var det ju cykeln och jag fram och tillbaka till Haga...
Mental Träning. Jätterolig kurs med roliga kurskompisar, kommer bli ledsen när den slutar. Vad man kommer sakna timmarna på Haga med den underbara gruppen! Fast vi har ju fortfarande några veckor kvar, hihi.

Idag (Torsdag) så fyllder en klasskompis år. Hennes kompisar överraskade henne med glass och crunchy's, jag fick vara med och fira henne. Kul, kul. Härlig lunchrast. Satt ute i solen, Iiih värsta sommarvädret idag.

Senare var det dags att ha foto igen. Monterade mina bilder. :) Men i alla fall tänkte skriva om den senare delen av dagen  för om jag minns rätt skrev jag ett inläggpå fotolektion...

Först var det bowling med Josse och Emma. Det va riktigt kul, blev lite flummig men... Hihi. Vi spelade med ett "proffs" också^^ Duktigt tjej. Efter bowlingen så gick emma hem, då gick Josse o jag till hennes buss. Efter den hade kommit tog jag cykeln hemåt. Såg på That's 70's show, kul program. Messade med PalleLina också, hon var sjuk :(  Efter det träffade jag Lina och Sandra. Vi tog bussen ner till Maxi. Skulle kolla ngt i afffären där, men ingen blev köpt. Sen var vi alla hungriga och gick över till andra sidan och åt på McDonalds. Mumsigt. Sen blev det dags att åka hem igen då'rå. Träffade Helen då. Först gick vi hem till mig och då var det så fint ute så vi satte os utomhus och pratade, lyssnade på musik mm. Det kom en katt och hälsa på oss^^ Försökte fota den, men den ville aldrig vara stilla.

Torsdagar=kompisdag ;)

Men nu är den faktist den 25:e april och det betyder två månader kvar tills man är 18 år, jippi.
Plus att det är fredag idag, nice. Ska väl ta och sova nu, hade bäst och dröm fina drömmar om mig ;)

Kungsgårdare, vad gör dem?

image15
Igår var en skön dag, det var mest att vara ute i solen. :)

Jag simmade också och på vägen dit mötte jag min lärare i Mental träning. Tihi. På tal om det, jag lämnade in det arbetet idag. Häromdan när jag i princip hade skrvit klart det tyckte pappa jag hade varit duktig så han gav mig 50 spänn bara sådär. Gissa om jag blev förvånad. Han sa att jag skulle gå och köpa lösviktsgodis för dem, då frågade jag om jag fick behålla pengarna om jag inte var godissugen. Då sa han om du köper godis någon annan dag... Hmm, 50 spänn till enbart lösviktsgodis eh nej. Tror inte jag kommer köpa godis för det överhuvudtaget men ändå^^

Igår i alla fall så hade jag haft lång håla och suttit ute och läst så sen när man skulle in på lektion var man inte så pigg på att se på film, så då fick jag och Sofie tillåtelse att gå på promenad istället. Det var riktigt härligt att få gå ute och snacka istället för att sitta inne och se på en tråkigt krigsfilm från 40-talet....  Vi gick typ runt förbi byggarbetsplatsen där de har flyttat en bro. Vi gick där i godan ro när en buss plötsligt dök upp från igenstans. Lite förrvirrande för vi gick på den enda vägen som fanns. Vi gick och undersökte saken, då vi upptcäkte att dem gjort en liten genväg som endast var till för linjetrafiken. Haha, det förklarade saken, då var vi inte så förvånade längre över att en stor buss kom fram från "ingenstans".

Sen gick jag till stan för att träffa farmor och farfar. Farmor och jag skulle kolla ett linne till mig. Först var vi på New Yorker men hittade inget speciellt så då gick vi vidare till Gina Tricot där vi fann ett linne som både var snyggt och var bra pris på. Jippi!

Efter det bar det iväg hem igen, fast bara för att hämtade bikini mm för att sedan hasta vidare till centralbadet och simma. Det gick bra, var helt slut efteråt. Jag orkade plugga lite engelska innan jag somnade i alla fall.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iiiih, är sådär superduperglad som man bara kan vara. Härligt är det.

Jenny fyller 18 idag också. Grattis till henne. :D För mig är det två månader och en dag... Tessie och Kim hade köpt glass och crunchy's till henne. Jag hade tur att jag satte mig och pratade med Tessie och Kim för då blev jag medbjuden ut i fina vädret där dem överraska henne med fikat. Det var riktigt härligt att sitta ute i solen och äta glass och prata.

Nu har jag fotolektion har precis monterat mina bilder på tema Mötesplats. Sitter och väntar på läraren som fick ett brådskande elevärende och som tittar till en annan från klassen som är uppe i fotorummet. Då går Maja till datorn och passar på att blogga. Sitter och lyssnar på Lugna Favoriter här i klassrummet. Nice. Sen är det bowling med Josse som gäller, kanske Mimmi med. Jag bjöd med Emma också, men fick inget svar, hehe.
 

Inbillning och Påverkan

Det är så mycket runt om en som person som påverkar måendet...

Våren brukar för det flesta innebära en glad och uppåt period, man blir mer positiv till det mesta när solen tittar fram. Man inbillar sig mycket våren gör ens kännslor lättlurade ibland.

Har hänt på ditt och datt på sistone, men orkar inte ta upp alting här, för har redan skrivit av mej på sms med min förstående vän. <3 Så känner mig rätt tom på ord och så nu, men ska försöka få till ett skapligt okej inlägg för er som vill läser.^^

Märkte att batteriet till min telefon inte var bra när jag skulle till skolan, så passade på att åka hem och ladda den nu när jag hade lång håla. Sitter här i min ensamhet med Nordman-skivan i stereon på full volym. Ska snart ut i vasaparken och käka glass och läsa i min bok. Känner at det går lite trögt. Den är intressant, men känns som jag läser väldigt sakta på något vis, som jag inte kommer framåt i boken, om du förstår vad jag menar.... Är i alla fall klar med inlämningsarbetet till individuella valet nu. Känns skönt, var inte så svårt som jag trodde det skulle bli. 
Så nu ligger jag bra till jämfört med planeringen. Ska träffa farmor efter skolan och efter det ska jag simma. Senare på kvällen ska jag också plugga engelska inför nationella nästa vecka. Jag måste kämpa för om det går bra så har jag chans till VG i engelska b, det skulle inte kännas fel.  

Ska i alla fall inte sitta inne nu när det är fint väder. Ha det bra tills vidare! :D


singing out loud of happiness

Alla är vi unika....

Jag är lite sällsynt ibland. Som är så positiv till allt jag klarar av det mesta utan att vara svartsjukt jag gläds åt andra istället. Det ser jag som en bra egenskap hos mig själv, jag tycker synd om dem som lätt blir svartsjuka då de inte vet om att det faktiskt finns något man kan göra åt den, Det handlar om att ha en positiv synvinkel på livet, att kunna le och vara glad åt både andra oh en själv. Inte hålla på och jämföra människor emellan.

I alla fall, har en del att göra, sitter och skriver på en bokreflektion just nu. Sitter ute på balkongen med laptopen, med musik på lagom nivå för att kunna plugga. Det är ju så härligt väder, vem vill då sitta inne och plugga. Hade tänkt sitta i parken först, men sen kom jag på att jag var tvungen att skriva på datorn, och jag vet att jag inte får ta med mig datorn ut till parken. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra, men det tog inte lång tid innan jag kom på den fenomenala idén att sätta sig på den soliga balkongen, dit batterisladden faktiskt når.....

Härligt, härligt är det att kunna sitta ute i solen och plugga, slippa att känna sig instängd. :)
Just nu spelas Trigger - Sebastian på WMP, skön låt.

Var på biblioteket tidigare idag. Skulle leta bok till en skoluppgift om mediernas påverkan. Jag var tydligen bland dem sista i klassen så fanns inte så mycket böcker kvar tyvärr. Till slut valde jag "Våld" en bok om våldet i massmedierna utifrån 10 st olika forskare. Jag får hoppas på att det blir lyckat.

Men har inte riktigt tid med långa inlägg förren jag vet att jag hinner klar med mina skolarbeten. Måste ju läsa boken till svenskan och plugga till Np i engelska, uppsats-delen. Vill helst hinna med att simma idag också, annars får jag ta det imorgon.

Tack och hej, hade bäst och ta vara på det fina vädret!

I don't care what people say I just do it anyway

Ja, idag var inte en vanlig manisk måndag, hör och höpna :O

Oj, oj oj ska jag orka skriva alltin igen? hahahaha. Jag brukar alltid kopiera textinläggen innag jag trycker på publicera för at jag ibland har varit med om att allting försvinner. Trodde att jag hade gjort det nu med, men måste väl ha tryckt på fel knapp, typ ctrl s istället för ctrl c.... Hmmm, haha. Duktiga mig. Men i alla fall ska försöka berätta rätt kortfatta allt igen då^^ (vet inte om jag orkar skriva allting igen.....)

Till en början kan jag ju säga att jag faktsikt kom tidigt till skolan, och med tidigt menas med at jag itne behöver springa till lektionen, hihi.

Senare i skolan, så slutade resten av klassen före mig precis som varje måndag, men det hade inte jag tänkt på.
Så inte förrän jag skulle ta på mig jackan kom minnet ifatt mig ocj jag fick ta av mig tröjan och lägga in allt i skåpet igen.

Sen skulle någon musikvideo spelas in på skolan, men jag vet inte riktigt hur det blev med den, jag var med i publiken, kanske blev jag filmad.... Heh.

Sen i alla fall fick jag till slut gå hem. Sofie följde med mig till stan för att träffa Emma på McDonalds, där såg jag också Ellinor. Andra dagen i rad jag såg henne på annars hur lång tid som helst. I alla fall vi satt där en stund innan Alex ringde och sa att hon kunde träffa oss nu. Så då vandrade vi vidare. Sofie till Apoteket och EMma och jag till biblioteket.

Alex, Emma och jag hägnde i parken. Trevlans :D Fotade, hoppade, sprang och skrek lite. Helt crazy underbart!


Sen har jag gjort lite mer Bland annat något som en del tydligen skulle svimma av men i alla fall.^^

När pappa och jag kom hem från turen till bibblan och ica så var jag jättetörstig. Pappa kom ut med et glas vatten till mig på min egen begäran. Tror inte vatten har vart så gott på länge alltså. Jo, smaken är väl likadan men har inte njutit av den på lång tid om man säger så

Lyssnat på nya nordman skivan och skrivit här ett tag nu, tog ju extra lång tid när jag fick börja om, haha duktiga mig.  Har ju bestämt mig för att försöka skriva varje dag. På kursen Mental träning jag läser nu så har vi fått göra en lista av vad vi mår bra av och sedan ett två-veckors program utifrån den, som vi sedan ska redovisa om. Hjälp vad mycket med skolan det är alltså, men känner som jag har det mesta undet kontroll nu i allla fall till skillnad från igår och tidigare idag.  Tänkte att om jag läser Mental träning kan det väl inte bli så jätte mycket läxor efter skoltid, men vi fel man kan ha. Det är mycket, fast det är samtidigt intressant. 

...men måste plugga igen nu har lagt aldeles för mycket tid på datorn redan. Ha det bra allihopa! 

VÅRKÄNSLOR så det sjunger om det

Helgen har vart lyckad, med massa bra innehål: sol, vänner och inga läxor, kan det bli bättre....(?)

Åh så underbar helg :D  Det har känts som sommar, jag har inte tänkt på läxor och bara vart utomhus typ hela helgen o det finaste vädret på länge! Har hört att det ska vara sånt väder hela veckan som kommer, jippi. Man blir ju så glad av våren. Hela jag är som en sol, man blir ju så glad av våren.

Det hela började med att daniella kom hit från åtvid. Hon kom med tåget vid tio. Fick träffa syster-yster en snabbis också^^. Det har varit Nordman, fick skiva signerade, hiihi. Sen thar jag träffat på mycket roligt folk. På lördagen var jag med Danni på stan vi mötte emma och lenne och var med dem. Träffade johanna en snabbis också, men vi hade bråttom till signeringskön och sen var dem bort. Träfade Sandra G, Natta och Frida mm. Jo träffade Lina Sandra och Carro sen också. Sandra och Carro stod och delade ut broschyer på stan. Ja en hel del mer folk var det man kände igen och hälsade på minns inte riktigt vilka. Lite senare gick vi i alla fall hem till Tim och såg på film. Jag, han, danni, emma och lenne alltså.

Efter det skulle typ alla hem. Men Danni som egentligen skulle ha åkt hem igår stannade kvar och sov oss mig, det var kul. :D 

Idag har det vart jätteskönt ute, underbart väder. Gått på stan lite igen. Den här gången gick Danni och jag med Tim och Jawid. Kul, kul! 

När vi hade gjort det gick vi och satte oss i vasaparken, riktigt mys med sol och allt. Hade massa energi som vanligt så jag och danni sprang runt lite och gungade lite, hihi. Då kom pappa förbi och tyckte att vi var för stora för gungorna. Danni svarade man blir aldrig förstor för det, då sa han nej jag menade att gungorna var mindre än oss. Haha. Vi var kvar i vasaparken i flera timmar. Jag var jättehungrig, hade kunnat gått in och ätit men orkade inte, var så härligt ute. Till slut så sa jag till dem andra att jag ville ha glass, men så slö som danni är så.... haha, nej men ändå. Fast behövde inte gå själv i alla fall, Jawid följde med mig. Vi köpte sandwich till allihopa. Mums var det. Men sen vid fyra-tiden efter vi hade käkat glass var Jawid tvungen att gå, skulle träffa någon klasskompis. Så då var vi bara tre kvar...
Vi satt där ända till halv sex typ då vi var tvungen attt pallra os ner till reseecentrum eftersom Danni skulle åka hem med 18-tåget.  Sen tog Tim bussen hem till sig.

Efteråt skulle jag träffa Helle, wei. :D När jag gick uppåt mot söder tull för att träffa henne så mötte jag Ellinor. Vi snackade lite, det var kul, har inte träffat henne sen Rolf fyllde 50. Man borde träffa Heiborn lite oftare, och kusinerna med förstås! Saknar Erik och Viktoria. Sen i all fall så var Helen och jag vid söder tull tills hennes buss kom. Då gick jag hem och åt. Vad gott det var med mat, jag åt till och med lit eför snabbt hehe.

Men ha det bra nu så hörs vi.

Längtar...

Åh, jag är massa glad nu :D

Snackar med älsk på sms nu, som de flesta kvällarna... :P
Helgen kommer bli så kul och underbar! Ska inte plugga nåt, bara ha roligt!
Danni kommer hit, nu äre bestämt! Jippi. Nordman kommer till Norrköping, ska dit såklart. Typ halva min klass och johanna hennes kompis anna jag och danni ska dit! :D Tror Tim, emma, lenne också ska dit^^ Tack vare mig de visste inget innan, hihi. Plus att Älsk kanske kommer in med. Ska träffa Jawid med, jippi, längesen sist ju. Eller mötte honom när jag åkte till skolan för två veckor sen, inte så längsen egentligen. hihi. Men känns så. Saknar honom. Saknar jättemånga. Alla bor ju så långt ifrån, på olika ställen och utspritt och massa :(  Fast nu har jag ju några som bor nära mig. Palle, Emma, Lenne, Jawid., ändå 4 st.

Längtar som ett as till helgen. Lix fredag nu :D  (Klockan är 00.33)

Wooooho ;)

image13         image14


Iiiiiiiiiiih *glädjeskriker*

image11

Efter skolan så var det dags att träffa Josse och Mimmi, yippi! Skulle cykla hem och hämta pengar eftersom vi skulle bowla, men sen när vi väl var där, fick vi spela gratis, hihi. Tydligen studenternas timme mellan 3 och 4 så det blor nog flera torsdagar där med Mimmi och Josse, hoppas jag i alla fall. Kul hade vi!


Cyklade hem igen när de tog bussen in til lcentrum för att åka hem. När jag kom hem så upptäckte jag att jag hade ett missat samtal från mamma. Så ringde henne. Hon berättade att hon var på stan, att hon stod inne på Indiska ( min favoritaffär sen långt tillbaka) och hittat kläder hon trodde jag ville ha för halva reapriset. Jag kom som ett skott! Väl där hälsade jag på Karin, som var där med ngn vän...Hittade 4 snygga plagg mamma köpte till mig, bland annat en sweet tröja som fungerar som jacka.... ;).

Efter vi var klara på Indiska gick vi till New Yorker, där mammsi köpe en fin plånbok till sig^^


Sedan var mamma snäll och köpte en hamburgare och en liten läsk till mig på donken. :) Jag var vrålhungrig, började äta direkt när vi kom ut! Sen så började vi gå till mammas jobb, för att hämta en väska. Men vi stannade för att sitta i solen medans jag åt på min McFeast JR.... hiihi.   Det var några coola dansare i närheten av där vi satt.  Vi De var många som stannade för att kolla, och några alkisar började t o m att dansa xP


Hamburgaren var uppäten och vi skulle precis fortsätta vandra neråt Drottninggatan när Björn plötsligt ringde. Han hande parkerat bilen och gick med greta till stan. Så då mötte vi dem innan vi vandrade vidare till mammas jobb. Där hämtade hon sin fullpackade väska. Hon har nämligen gått på en utbildning i två dagar och sovit på hotell inatt. Men nu skulle hon åka hem med Björn och Greta. så då fick jag gå hem till mig.

Nu är jag superglad för allt o alla och bara en massa positiv! Hihi. Glad för livet, det är vad jag är. Glöm alla bekymmer och njut av det som är bra istället! Det försöker jaggöra i alla fall.


Zzova är nödvändigt^^

Vad skönt det är att skriva av sig, jag mår genast bättre :D

Fast jag har ju tyvärr fortfarande ont i magen. Jag blir så glad av min syster, bara att få höra orden av att hon vill/ska ringa mig betyder så mycket för mig. Jag vet att hon bryr sig om mig. <3 Borde ha lagt mig nu egentligen, ska upp tidigt imorgon, då jag ska till haga direkt på morgonen.... Vet inte varför men blev plötsligt glad igen och det känns som att jag förstorade upp det hela nyss. Det började med att jag tänkte på en av dem, som positiv och sen nästa (<3) och nästa och nästa... Sen en femte och efter det kom resten. Men "resten" är jag inte lika säkra på, en del nästan inte alls andra bara nästan helt. de ligger vid olika gränser precis som man gör vid betyg. De man gillar bäst är MVG-kompisar. De flesta VG, och då både vg+ och vg- och sen fins det g personer också förstås.... Livet är inte lätt inte. Det har jag aldrig påstått heller, snarare tvärtom. Men det är därför det gäller att hitta sig själv och försöka ta vara på allt så gott som möjligt, stå ut med vissa saker för att nå fram till andra osv.
Att skriva får mig att må så bättre. Fast idag känns det som jag blottat lite för mycket nästan, det här borde nästan vara sådant som bara står i mitt egna anteckningsblock som inte vem som helst kan hitta och läsa. Men, men... Bestämde mig i alla fall för att ta chansen, hoppa och hoppas på att landa säkert på andra sidan. Det är en chans som jag tar, och det är förmodligen värt det! :)

Fast nu borde jag verkligen sova, så sussa så gott allihopa och ha de bra. ZzzzZzz

Got to change?

Blondin både utåt sett och personligt sett....


Lång håla idag. Brukar vara kvar i skolan och plugga i vanliga fall, men det enda jag har i läxväg aär två böcker som ska läsas och dem hade jag hemma... Så då cyklade jag hem, men inte för att plugga utan för att blondera mig! :) Så nu känner jag knappt igen mig själv längre, hihi. Annorlunda blond nu än vad jag varit förut är lixom nästan vit/gul...

Väl tillbaka i skolan så såg vi klart Down Dead, eller vad filmen nu hette. Bra var den i all fall, lite annorlunda sort en vad jag sett förut. Enligt Robin är det en "skräckkomedi", men jag vet inte....


När jag gick hemåt med Sofie efter skolan idag, så var jag hungrig och jag var inte sen med att påpeka det heller.
Jag sa till henne "jag är fortfarande hungrig". då frågade hon mig vad som brukade hjälpa mot hunger, äta sade jag då. Nästa fråga hon ställde var, har du ätit något sen du sa det sist? Jag bara "nee..." Sen så sa jag jo förresten, jag har ätit luft. Hon bara jaha? Då fortsatte jag och sa, "jo man kan faktsikt bli mätt på luft. Det finns ju faktiskt bröd med luft i, typ fluffigt vitt bröd och det blir man ju mätt på... haha, eller nej det blir man ju inte!"  
Haha så ägd jag är. Sofie har insett att jag är knäpp (på ett positivt sätt) och hon är inte sen med att påpeka det för mig, när jag uttalar mig om mina knasiga tankar. Är det, "det" som kallas blond långt in i själen? Hihi.

Ska till stan och köpa en webcam idag :D

Tänkte följa med pappa och träna idag, men jag var kvar hemma istället, har suttit framför datorn typ hela eftermiddagen/kvällen. Jag är slö! Men jag ska bättra mig. Har ju faktsikt tränat denna vecka, en gång.... Har fortfarande träningsvärk. Jag simmade motströms på Oasen på centralbadet. Ja, vad gör man om motionssimningen är stängd? Jo man tar till fantasin och gör det bästa av det hela. Jag blev helt slut av måndagens träning alltså... Smart idé av mig tycket jag, men man kan bara utöva den träningen då det inte är massor med barn som simmar medströms, haha. Annars hade man kunant göra det varje dag, men icke sa nicke. Hihi.


_______________________________________________________________________________

Jag är känslig, jag börjar lätt gråta för saker och ting.... Varför? Det var vissa specifika händelser som gjorde mig känsligare. för nu när jag varit med om fler saker så accocierar jag till dem.... 
Jag önskar att NI visste hur jag kände mig, att ni kunde bry er mer om mig.
Jag kände mig så lycklig, jag kände att livet äntligen kommit in på rätt spår sen hösten 2006. Men en kommentar av en person, så obetydlig men ändå inte. Att allt som byggts upp kan rubbas så lätt. Jag vet inte om känslan är tillfällig eller varaktig, men nu så känner jag att allt kanske inte var så bra som jag trodde det var. Jag har nog bara inbillat mig, byggt upp en illusion en inre syn för hur jag hoppades att det skulle bli, så jag omedvetet intalade mig själv att det hade blivit så. Nu vet jag inte längre, är osäker. Jag hoppas innerligt att detta bara är tillfälligt och/eller att det inte stämmer. Men vem vet? Förändringen sker säkert. Det är väl dem och inte jag som ska bättra mig, eller?

Usch till råga på allt har jag ont i magen också, men jag får hoppas att det är bättre när jag vaknar. Ska ju träffa Josse och Mimmi imorgon. Bowling i Vilbergen! :D 

Please take care (of me)

Idag är en annan dag...^^

Seeg dag i skolan, men slutade tidigt det var skönt, men det ända jag gjort idag är att pluggat :/ Men så är det vissa dagar när man snart ska ha prov, haha. I alla fall om man vill ha bra betyg, inte för att jag satsar på mer än G, annars måste jag lägga ner otroligt mycket tid, och det orkar jag inte. Vem orkar plugga till ett gramatikprov i 7 hela dagar menar jag. Har typ inget annat vettigt/intressant att skriva om dagen här så det får sluta här.

 ________________________________________________________________________
Om jag slutade att följa efter er, skulle ni då be mig följa med er?
~ Eller skulle ni strunta i mig då?
Om jag slutade med att försöka prata med er skulle ni då be mig vara delaktig i era samtal?
~ Eller skulle ni ignorera mig då?
Om jag slutade med att fråga er om det är okej att jag är med er, skulle ni då fråga mig om jag ville vara med er?
~ Eller skulle ni bara inte bry er om mig då?

Dessa frågor ställer jag mig själv idag, men er vet jag inte om jag vill fråga, för kommer jag få det svaret jag vill ha?
Om jag hade varit blyg och inte vågat umgås, fråga eller hälsa på er skulle jag vara ensam då?
Eller skulle ni komma fram till mig och undra hur jag mådde, prata med mig och få mig att känna gemenskap med er?

Iband vill man faktiskt få känna att någon bryr sig utan att själv behöva visa det, att inte alltid vara först. För hur vet jag att ni egentligen menar det annars, att ni bara säger eller agerar på det viset för att vara snäll mot mig. (då jag faktiskt var snäll mot er).....? 

Singing: We will rock you

Jag har kommit efter lite med inläggen, då jag har haft en hel del att göra de senaste dagarna, både vad gäller skola och fritid...

Should we gar oy sould we sto?
(Jag är bäst på att blanda ihop ord i låttexter, xD)

Girls,

Helgen har varit lyckad, hunnit med både skojigare saker och skolsaker. good work Maja, keep on! :D
Hinner inte skriva så mycket för har ett gramatikprov i engelska som jag måste plugga till. Men i alla fall vad har hänt de senaste dagarna då? Jo, i lördags så fotade jag lite när segelbåtarna skulle sjösättas. Det var kallt, för kunde inte ha vantar på mig när jag använde kameran.... Senare på dagen åkte jag till R-rum. På morgonen så förmodade jag att älsk skulle skicka ett sms, så jag letade som en vettvirring efter mobilen som hade lyckats gömma sig bakom en kartong under sängen (!). Åkte i alla fall hem till älsk och vi gick ut i regnet och träffade Ronjah. Trion samlades åter en gång, roligt, roligt. Kom hem vid tolvtiden och då satte vi oss vid tvn och såg en bra film och åt chips och drack lite gott, för min del var det fanta. Perfekt dag. På kvällen gjorde jag som de allra flesta dagarna. Lyssnade på Lugna favoriter, tänkte och skrev lite. Det är bra att skriva på kvällen, för då kommer man lättare ihåg när man ska blogga. som Alex sa: Det är lätttare då man bara kan överföra texten till bloggen sen, aa eller något liknande. Hihi.

Söndagen bestod till stor del av att sova då jag inte somnade förren sent på natten. Pluggade rätt mycket också, hann med mer än vad jag hade tänkt, fast ändå inte allt som behövdes....

Idag, måndag så drömde något underligt. Jag drömde att pappa väckte mig och jag var halvt vaken, hade ont i huvudet och sa att jag tänkte stanna hemma. Vad jag trodde var 2 timmar senare, kom någon i mitt rum och speglade sig, jag vart lite förvånad när jag upptäckte att det var min bror som fortfarande var hemma. Jag vaknade till och kände mig hyfsat pigg. Jag masade mig upp för att äte frukost och upptäckte att klockan var 7.25 och att jag gott och väl skulle hinna till skolan. Min första tanke var "oh no, jag som hoppats på att vara hemma idag". Men jag tvingade mig själv att le för mig själv och fixa i ordning mig för skolan. Huvudvärken var över när jag kommit till skolan som tur var.

Efter förmiddagslektionen då jag var på ett riktigt happy mood, sprang/gick jag runt med mp3:n och skrek för mig själv. Vandrade bland annat ut i det fina vädret. Solen sken på ett riktigt mysigt sett, trots att den dolde sig bakom molnen ibland. Efter det var det dags för historian då något egendomligt hände. Ett riktigt oväder kom och det haglade ner och man förväntade sig nästan åska. Men lika snabbt och oväntat som det kom, försvann det. Så när jag skulle hem efter skolan en timme senare var det soligt igen. Skönt det.

Men nu ska jag återgå till mina studier och det tråkiga gramatik-provet. Ha det bra tills nästa gång!





Knasigt värre

Fredag idag, imorse kom jag knappt upp, sov för lite inatt men i alla fall...

Älskar fredagar alltså, de känns som de går jättefort varje fredag! Korta blandat med roliga lektioner. ;) Vi spelade våra egengjorda frågespel på historian idag, kulkul. :D

Sen tog min kära vän, cykeln mig till haga igen. Fast först blev det stan en snabbis för att köpa present till Tildur som fyllde år i veckan. Dit hade mamma och brorsan tänkt ta sig på lördagkvällen. Själv får man se hur det blir med det, för helst vill jag hem till älsk såklart.

Känner mig rätt så tom på ord idag, vet inte riktigt varför, det är väl tröttheten, jag får skylla mig själv som inte sov tillräckligt inatt, haha.

Nae detta känns dumt, varför skriva utan ord? Åh, på tal om ingeting alls, mammsen och jag gjorde milkshake till oss och killarna. Riktigt mumsigt. Vi handlade glass på ica, och vet ni vad jag hämtade ut på ica då? Hade nämligen fått ett paket på posten, äntligen har mina tights kommit. *superglad*

På tal om blåa saker förresten, min brorsa och några av hans kompisar färgade håret när jga kom hem. Allihopa skulle bli svarthåriga! Fast de hade fått fel färg så de blev mer blåa... Men som tur var fick de nya färger från affären, så när de går till skolan på måndag har de förhoppningsvis becksvart hår! Tihi. Tänk att bror min gåt från blondie till svartie....  Men som sagt saknar jag ord, känner ingen riktig inspiration nu... Så ska ska inte tråka ut någon med tomma ord. Hade bra!



Funny and sunny

  En helt (o)vanlig torsdag...

Ja, idag så bar det iväg till Haga igen. Cykeln och jag, vi trivs ihop. Jag har saknat att cykla. Förra året cyklade jag nästan hela året till skolan, men när jag halkade till med cykeln  på isen en gång så åkte jag spårvagn i 3 veckor innan jag vågade hoppa upp på min kära cykel och gav cykeln den tillit den förtjänade för att ta mig till skolan varje dag.

Förra veckan så hade vi redovisning, det gick inte så bra som jag hade hoppats. Hade förbrett mig och könde att jag kunde allt, hade tänkt på allt,skrivit upp stödord ifall jag skulle tappa bort mig. Men så blev det fel ändå, vart fel i början o sen kom jag helt av mig, så pratade alltför kort stund. Men men ska inte gräma mig över det, jag redovisade ju i all fall, det var bra gjort. :) Vi fick sitta ute i solen den lektionen också, mys.

I skolan hände det inte så mycket. Fast en kul grej mot slutet av dagen. Jag har vart sådär happy-glad som jag är vissa dagar. Svenskan hade slutat och jag hade bråttom till foto-lektionen som vanligt. Fullt med a-klassare i korridoren, två tjejer sa jag ursäkta till och trängde mig förbi. Jag fortsatte framåt och tänkte inte på annat änr "skynda dig till fotolektionen nu", så jag gick typ rakt in i en killeoch stressad som jag var utan att tänka på vad jag egentligen sa (borde sagt förlåt), så sade jag "Här var'e trångt." han svarade ja. haha. Gud vad kul jag hade åt den händelsen, har skrattat som bara den, åt mig och mina knasiga svar. Sen väl på lektion så fick jag göra vad jag ville, fick till och med gå hem, men jag passade på att fota lite och att sedan redigera.

Sen vart det lite eng. gramatik när jag kom hem, sen åt pappa och jag glass innan farmor ringde och jag följe med ut till maxi med dem. Kom hem vid halvåtta och hann bara vara inne ca 1 timme innan nästa person ringde, Helle, Så gick ut till vasaparken för att träffa henne. Hon var med två grabbs också. De verkade sjysta, de ville tillochmed vara med på kort, det är ovanligt. Hihi. Hade ju såklart med mig min kamera ut. Jag är inte jättebra på namn men jag är nästan säker på att de heter Joel och Emil. :) Sen var de tvugna att sticka hem, så då gick Helle och jag in till mig, åt pommes och såg på tv. Senare när jag och Helle stod och väntade på tio-bussen mötte vi Kim, trevlans :)

Men nu ska jag väl gå och lägga mig och läsa Barnens Ö. Måste läsa klart den till svenskan... God Natt allihop, o hade bäst!

PS. Jag älskar att vara glad, och jag blir glad av träffa människor speciellt nya. Hihi. :D

Ett tommrum, en saknad

Skriker. Springer genom parken. Saknar något. Eller någon. Att få krama om, skämma bort med min kärlek...
                                                                                     
Något jag funderade över tidigare idag men som jag inte hade i tankarna när jag skrev mitt tidigare inlägg. Förrän nyss när jag påmindes när jag läste min kompis blogg om kärlek på avstånd. (Läs AlexxxIzzy's blogg http://alexxxizzy.blogg.se)

Det handlar om saknad och ett tomrum. Inget stort hål i hjärtat utan mer ett litet tomrum, en liten vrå någonstans i hörnet som inte har något innehåll. Ett kalt, kallt rum utan tapeter, inredning och möbler. Oftast är jag glad och energin liksom spritter i mig. Kroppens all delar vill åt alla håll, ett skrik släpps ut ur munnen och det känns bättre. För stunden. Men när jag har en stund över för mig själv och mina knasiga tankar då kan jag tänka på kärlek.          
    Kärleksförhållandet med kramar, pussar och mys som så många verkar ha eller ha haft utom jag. Ja, det är så det känns även fast jag vet att det är fler som har det som jag. Jag vill inte hacka upp mig på det och försöker leva livet så gott det går och tänka at någon gång då är det väl ändå min tur. Jag vill inte ha för brått och go genom för många misslyckanden i onödan. Behöver jag någon mer än mig själv egentligen, den frågan ställer jag mig själv. Svar på det finns det flera.
    Jag har kraften att klara mig själv, men frågan är om det är vad jag vill. Extra stöd av någon i ett sånt förhållande är aldrig fel, att byta ut kudden mot en levande själ. Få en bekräftan på att jag duger som jag är. Självklart har jag vänner som stöttar mig framför allt en, och en syster och en mamma som gärna ger mig komplimanger och gör livet lättare för mig, men ibland vill man ha mer. Människan är skapt för att alltid vilja ha mer, inte vara nöjd med det man har, både sentimentalt och materiellt. Det är inte många som lär sig att vara nöjda med livet som det är, inte köpa saker för behövandets skull utan för att man vill ha. Vill, ja det är mycket man vill, man kan inte få allt, men man försöker få så mycket som möjligt, i alla fall de flesta av oss som vandrar på denna jord.

Mig & Mina Knasiga Tankar


Allting var som vanligt igårkväll,

jag låg och lyssnade på musik och smsade med älsk. Jag skrev som vanligt något knäppt. Hon skrev Pussis till mig och jag började babbla om att is som man pussades med och att den skulle smälta då, jag själv tyckte jag svamlade lite och sklrev till henne att hon inte skulel bry sig om att förstå mina knäppa tankar. Då kom hon med idén att dela med mig med mina knäppa tankar i en blogg och på den vägen var det. Så nu är jag kvällen efter och skriver mitt första blogginlägg. Mig & Mina Knasiga Tankar sade jag till henne att min blogg skulle få heta, så nu ska jag försöka inleda varje inlägg med den meningen. 
          >>Hittade en inställing så det står på själva bloggen nu, precis som jag tänkt mig, wiiie<<
   Men man vet ju hur bra jag är på att göra sådant jag bestämmer mig för. Ända sen februari skulle jag köpt träningskort och nu i april blev det äntligen gjort. Men någon träning denna vecka det blev inte av, pga av flera saker. När jag gick hem från skolan idag med Sofie så frågade jag henne om hon skulle hem. Som om det vore en självklarhet frågade hon mig vart hon annars skulle. Hon kom själv på idén om att gå upp i rök. Då började jag babbla om rökstegar om att man skulel gå upp, som uppåt i rök, att man skulle stå på ett rökmoln och åka uppåt himlen eller något liknande, hon tyckte bara jag var knäpp, haha. Fast det är ju sant förstås...

På tal om knäppt såg vi på skolbio idag, trodde den skulle vara knäpp men hade fel. Den var rätt så bra faktikst.

Jag träffade Sandra och Lina också. Först skulle vi kolla på studentklänningar till Lina och sen fortsätta hem till Sandra. Vi gick in i första affären och sågs oss omkring. hon som jobbade där kom fram till oss och sa åt oss att ta av oss skorna nästa gång och att dem hade stängt för en halvtimme sen, vi ursäktade oss och gick ut. Vad vi skrattade efteråt, haha. 
   För övrigt hände det inte så mycket mer. Vi lagade mat och satt och prata lite sen skulle vi gå en liten promenad eftersom klockan hade blivit mycket och alla ändå skulle hem. 
Jag har vart glad och pigg hela dagen idag. På vägen hem hjulade jag till och med. först på gångstigen bredvid stora vägen och sen när jag kommut in i vasaparken så hjulade jag nästan över hela parken. Det var roligt och skitigt, hihi. 
 
Nu när min favoritsajt har bytt design kommer jag inte hålla till där lika mycket och har därför skapat denna blogg för att mentalt förbreda mig och sakta men säkert gå över till den här bloggen från bilddagboken. Kommer förmodligen ha kvar kontot på bilddagboken i alla fall, men vi får se hur det blir med det.

Loggade in på msn samtigt som jag började skriva här och som vanligt är det älsk's namn som dyker upp och blinkar så fort man är online. Alltid lika trevligt. :)

Tänkte ha ett foto med på bloggen, men kom inte ihåg att fota något idag^^. Har haft det mys med tända ljus, radio och dricka te nu såhär på kvällskvisten :D

Välkommen till min nya blogg!

ja, välkommen som sagt! Hoppas ni får en road läsning framöver och att ni kollar min blogg regelbundet....
Det är ett hot, haha.

                                    MIG OCH MINA KNASIGA TANKAR
                                                                    


RSS 2.0