Singing ot loud!

...or just hum a little.

Japp, som ni ser så har min blogg fått förnyat utseende. Vad tycks?
Jag fick sitta ett tag innan jag blev nöjd, det var svårt att hitta bland alla koder samt svårt att få en bild i rätt storlek för att passa bra... Till slut blev jag någorlunda nöjd för att sluta försöka mer. Mormor och morfar hade ju kommit hit också, då kunde man inte sitta vid datorn och vara osocial, det fungera inte så helt enkelt ;)

Vi fikade lite, då mamma och jag var och handlade tidigare idag. Skulle köpa hårfärg och passade på at köpe fika då vi pratat med mormor tidigare och hon sa att dem kanske skulle komma. Inte bara bloggen som får nytt utseende utan även bloggaren^_^

Kom att tänka på när jag tog bussen till Viken i fredags. Jag smsade med älsk. frågade om hon ville vara social med mig, då fick jag som svar att visst kunde jag skriva till henne, men hon hade ont i magen... lEller något liknande. Jag tyckte i alla fall att det lät som att jag kunde skriva till henne om jag ville fast hon skuile inte svara. Då frågade jag henne om du gav något om jag ändå bara skulle skriva till en "vägg". Hehe.

Vi såg på Körslaget idag. :) Brukar vilja se just för att Brolle är med, han är ju så fin. Vi diskutera om det var dåligt eller inte att Markoolio åkte ut sist. Jag sa att jag hoppades att Linda skulle åka ut idag... Brolles andra låt var hans bästa låt idag, men den allra bästa låten var ju ändå O furtuna som Cans kör sjöng. Helt underbart, bäst av alla som har varit. Jag bara gapade och lyssnade.

Hehe, jag gillade mormors kommentar idag. Hon och morfar hade kommit när mamma och jag var och handlade. När jag gick upp för stentrappan påväg upp til övre gården så hörde jag mormor säga "Jasså, det är så där man ska klä sig? Med strumporna sådär, titta Tore! Tufft" hehe tuff, tuff tåget Maja på väg. Jag gick runt i mina svarta leggings och svartvitrandiga benvärmare (som hon kallade för strumpor) och den halvlånga vita "t-shirts-tröjan" med dragkedja..... Hihi.

Ska vi lägga pussel med livets pusselbitar? Jag hoppas du kan hitta den sista biten för mitt livs pussel, för det är inte helt ännu. Inte utan dig(?) Vem är det som saknas, vem har din sista pusselbiten för att göra mitt liv helt? Jag villa finna dig snart!
naturen

Kommentarer
Postat av: Alexxz

hahaha tufftufftåget Maja :D

2008-04-28 @ 18:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0