Gilla läget ;)

Att vara positiv ända in i själen kan verka svårt ibland, men försöker du tillräckligt mkt så går det. Jag är ett levande bevis på det. Jag lyckades bli den jag är och det är jag stolt över, att jag hade kraft och ork. Flera säger att jag är otroligt stark. Aldeles själv skulle jag inte ha klarat det. Jag är så glad över alla som stöttat på mig och som trott på mig. Ni fanns i mina tankar och gav mig kraften.

Ja, på sommaren har det inte blivit mkt inlägg här inte! :O :D Först så var det ju båtturen, då fanns det inte internet o sen har jag bara inte haft tid att skriva här. MEn har skrivit på andra ställen när jag har behövt rensa tankarna. Har vart svårt att hinna med att lägga upp bilder på bilddagboken och the photodiary, men börjar komma ikapp nu, men inte riktigt. =)
Snart så'^-^

Har hänt sjukt mycket saker alltså, ska ta mig tid att skriva ner lite av det här ngn annan dag. Om jag orkar. De som är nyfikna kan ju fråga mig på telefon, irl, bdb, eler tpd annars. =P

Träffat massvis med vänner och sommaren är så bra som den bara kan bli vid det här laget. ;) Hunnit med en hel del och ändå har inte ens halva sommaren gått. Har dock inte blivit så mkt bad som jag hoppats på, men jag klarar mig ändå. =)
Saker jag gjort under sommaren: jobbat, segelbåtssemester+shopping+fylla 18, karnebåtsfestival+träffa vänner+krogen, umgås med alexxx'z my dear etc.

Har "mött" en underbar människa. Han är speciell. Han är så snäll och omtänksam. Jag vet hur mkt han betyder för min vän, jag skulle vilja tacka honom så mkt. Han betyder för mig med. <3 O vi betydet för hnm, han har sagt att det är en ära att han "mött" oss. =P Så go' människa alltså. =D

Summertime, it happend too fast....
Upptäckt ett nydd bra band också, alltid kul! Cinema Bizarre. Om du känner till ngt bra band, låt mig veta =D

När jag får min lön ska jag köpa en ny mobil också, wie :D En sony ericsom, walkman, typ 610i lr 810i tror jag dem hette. Ska också köpa ett halebop-telefonkort så snart som...
Ska också beställa bandtröjor och köpa cd's för de pengarna =)
Födelsedagspengarna vet jag inte vad jag ska göra med än, det är sånt som märks. Ska spara undan dem någonstans så jag inte slösar bort dem på onödiga ting, så mycket vet jag i alla fall.^_^

Det har inte varit så mycket typiska saker för sommaren jag gjort än, t ex bada, sola, cykla, tälta. Men så småningom.. ;)
Råkade radera lite av det jag skrev och nu minns jag inte va' det var :S Klantmaja, haha

Skrivarlusten försvann visst, bara *hoffpoff,* kommer inte riktigt på vad det var jag tänkte berätta om så det var väl därför, hihi.

Nu ska jag fortsätta njuta av sommaren, får väl se när nästa gång blir att blogga....
/Kram, kram

RSS 2.0