Nattens resor

Inläggets tema: Drömmar
Inläggets låt: All alone - Splittr


Sov inte så bra inatt, det var en orolig sömn med resultat av att jag vaknade tidigt och var rädd.
 
Först så drömde jag om skolan, att jag försov mig och att det hade blivit en vana, jag var sur på mig själv och min lärare visste inte vad han skulle göra med mig. Jag hade ingen aning om vad ja hade för lektioner eftersom jag hade rivit sönder mitt schema när jag fått jullov. (vilket jag också gjorde)´Ja, det var i stort set en hemsk upplevelse i alla fall, känslan glömmer jag inte.
Drömde sedan att jag och Fredrick bråkade, och hans lägenhet såg annorlunda ut i drömmen också. Fredrick lämnnade mig ensam i hans lägenhet då han var arg på mig.
Sedan på något vis kom pappa, min syster, och farmor dit. Farmor gillade lägenheten och sa den var luftig och fin och jag tänkte tanken att ja, det stämmer ju. Tänker på så annorlunda den blivit och det måste vara för att saker möblerats om typ. Bråkade sedan med pappa och syster, min syster stack. Jag saknade Fredrick och messade till honom att jag ville att han skulle komma tillbaka. Strax efter det tittar jag ut genom fönstret och ser att han går där i parken. Ja blir så glad, men när jag kommer på att pappa och alla de andr hade kommit försöker jag tvinga det att gå, för att de inte kan vara här när han kommer. De går inte på direkten så jag bestämmer mig för att springa honom till mötes, tar trapporna ner till sidodörre för att snabbare komma till parken och honom. Men när jag kommer ner ser jag honom inte någonstans i parken. Min nästa tanke är att han har .har hunnit till huvudingången, så jag smiter in i trapphuset igen.
u är trapphuset förändrat, och på vissa ställen ser det ut som lagerlokaler och andra slags hus, men trapporna är fortfarande kvar. På något sätt kommer sedan mina kusiner Julia och Adam in i drömmen. De ska följa med upp. De tänker ta en annan väg, och när jag sa följa efter dem, försvinner de spårlöst, Jag irrar runt i huset och blir rädd att de kommer gå vilse och att jag inte ska hitta dem.
Sedan slår jag upp ögonen med en skräckinjagad blick och försöker fästa blicken, sträcker mig efter mobilen och ser att klockan ännu inte är nio.


Jag sätter på julmusik som lugnar mig. Läser lite, hungern vinner över min läslust och jag äter frukost, för att sedan fortsätta läsa. 
Vid halv elva ringde mitt alarm jag satt för att inte sova för länge. Brydde mig inte om klockan utan läste vidare tills jag kom till ett nytt kapitel, då blev det dags att sätta igång datorn och hämta en frukt för att stilla hungern ännu en gång.

Nu blir det väl att läsa ännu mer i väntan på att Danni kommer, kanske att jag lägger upp bilder på min bilddagbok också från de gågna dagarna.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0